Welkom op onze website. Als erkend energiedeskundige type A bieden wij u een snelle en correcte service aan voor de EnergiePrestatieCertificaat (EPC) keuring van uw woning.

Een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) is verplicht sinds 1 november 2008 bij verkoop en sinds 1 januari 2009 bij verhuur van een woongebouw en informeert de kandidaat-kopers of -huurders over de energiezuinigheid van de woning en geeft hen dus een idee van de te verwachten energiefactuur.

Op een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) wordt de energiescore (het E-peil) van de woning vermeld (uitgedrukt in kWh/m) waarbij een lage score een goede score betekent.

Een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) heeft een geldigheidsduur van 10 jaar en mag enkel opgesteld worden door erkende energiedeskundigen type A.

Het EnergiePrestatieCertificaat (EPC) moet beschikbaar zijn op het moment dat u de woning te koop of te huur aanbiedt. Bij afwezigheid van een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) kan de eigenaar een boete krijgen tussen 500 en 5000 euro.

LiveWell Projects legt zich volledig toe op het opmaken van een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) en garandeert een snelle en professionele service . Wij doen ook s avonds en in het weekend EnergiePrestatieCertificaat (EPC) keuringen.

Dringend uw EnergiePrestatieCertificaat (EPC) nodig? Geen nood, dankzij het LiveWell netwerk van energiedeskundigen Type A kunnen wij uw aanvraag met spoed en zonder meerkost afhandelen.

Interesse? Contacteer ons!